Vacatures

Account manager Go-To-Market

Dienstenhuis.nl

Wij zoeken voor ons dienstenplatform een initiatiefnemer, die als Account manager Go-To-Market aan de slag gaat.

Als Account manager Go-To-Market ga je resultaatgericht aan de slag met de verkoop en marketing van het online platform Mpij.nl. Het platform bestaat nu 3 jaar en is sindsdien uitgebouwd naar een volwassen platform waar duizenden huishoudens tegelijkertijd op terecht kunnen. Daarnaast is er een ook platform oplossing (PAAS), wat betekent dat ieder bedrijf met zijn eigen platform diensten kan aanbieden. Hoe mooi is dat!

Dienstenhuis.nl is het platform voor thuis. Bedrijven die thuis diensten leveren zijn jouw klant. Jouw impact zorgt ervoor dat partijen aanhaken op het platform. Je weet ze te overtuigen van de voordelen van inzet van het platform voor hun dienstverlening.

De ideale kandidaat is een echte verkoper (hbo, 1-2 jaar ervaring), sterk maatschappelijk geëngageerd en creëert een hoge gun-factor. 

Hij/zij is eigen baas, zeer gemotiveerd en gewend om te werken in een snelle, complexe en veranderende omgeving.

Verkopen is je 2e natuur is en je bent gemotiveerd waardoor de verdiensten je zeker zullen bevallen.

Je hebt veel vrijheid in deze rol, waardoor er veel ruimte is voor creativiteit en eigen inbreng.

Ga jij deze uitdaging aan! Solliciteer dan direct en laat in een brief je verkoop kwaliteiten en motivatie voor het dienstenplatform Mpij.nl weten.

Stuur je CV mee en wij laten op onze beurt binnen 5 dagen iets van ons horen. E-mail ons op: info@dienstenhuis.nl

Stagiair photography & storytelling

Wij zoeken voor Mpij voor een periode van 3 tot 6 maanden, 10u/week een stagiair photography & storytelling.

Onze kandidaat is één en al digital en heeft niet alleen goede, maar ook praktisch uitvoerbare beeld en vertel concepten.

Je zit halverwege je studie media en technologie aan een beroepsopleiding of hogeschool en wil de opgedane kennis in een professionele omgeving toepassen.

Je hebt visie als het gaat om communicatie uitingen en het is voor jou een passie om hiermee aan de slag te gaan.

Van ons krijg je de kans om op te werken bij een uniek technologie platform, dat zijn eerste robuuste stappen heeft gezet.

Wij zijn niet alleen betrokken en gericht op vooruitgang, maar zorgen ook voor de benodigde begeleiding en stagevergoeding. Je staat er dus niet alleen voor.

Ga jij deze uitdaging aan! Zo ja, solliciteer dan onderbouwd met brief en cv hoe jij deze rol zou kunnen en willen invullen.

Wij laten op onze beurt binnen 5 dagen iets van ons horen. E-mail ons op: info@dienstenhuis.nl