Aanbieder worden

Leuk dat je aanbieder wilt worden!

Jij wilt je diensten aanbieden op ons Dienstenhuis. Dat waarderen wij enorm. Via het platform bepaal je helemaal zelf wat voor werk je wilt doen, hoe vaak en hoeveel je ermee wilt verdienen. Je moet wel een beetje ondernemend zijn.

 

Hoe werkt het?

We leggen hier stap voor stap uit hoe het werkt

Stap 1: Maak een account aan

Stap 2: Vul je diensten aan

Stap 3: Maak je profiel compleet

 

 

Stap 1: Maak een account aan

Ga naar naar de knop 'Ik wil aanbieder worden' die zich rechtsboven op de landingspagina bevindt. Druk op de knop.

We vragen hier je naam in te vullen, een e-mail adres, telefoonnummer en een wachtwoord.  Verder vragen we je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en dienstverleningsovereenkomst. Lees deze ook door, mochten er vragen zijn, laat het ons weten.

Heb je dit gedaan, dan krijg je een aantal vragen:

  • Je adres en de maximale afstand die je wilt reizen.
  • Ben je BTW-plichtig? Ben je geen ondernemer voor de BTW, vul dan 'nee' in.
  • We vragen ook om je IBAN nummer. Dit is het nummer waar je straks je geld op ontvangt.

Druk vervolgens op de knop om diensten toe te voegen.

 

Stap 2: Vul je diensten aan

In deze stap vragen we je welke diensten je wilt aanbieden. Er is een hele lijst beschikbaar, maar mis je iets laat het ons dan weten. Wie weet voegen we jouw dienst als volgende toe!

Let op: we vragen je per dienst een uurtarief in te vullen. Dit is het bedrag dat de klant betaalt. Hier gaat dus nog de vergoeding voor mpij.nl vanaf. Het bedrag dat jij overhoudt staat eronder vermeld.

Let op:

Geef bij het profiel aan waarom jij goed bent in de dienst die je aanbiedt. Vermeld je sterke kanten, maar wees ook eerlijk in de zaken waar je minder goed in bent. Ook goed om hier te vermelden wat je leuk vindt en wat je minder leuk vindt. Voeg een foto toe.

Je kunt meerdere diensten toevoegen.

 

Stap 3: Maak je profiel compleet

Heb je de diensten toegevoegd, dan volgt nog het compleet maken van je profiel. Vertel wie je bent, wat je doet, wat je hobbies zijn, etc. Mensen willen graag weten wie jij bent!

Een foto toevoegen wordt natuurlijk erg gewaardeerd. Met een foto is de kans, dat jij voor een opdracht gekozen wordt, veel groter.

Nu ben je ongeveer wel compleet.

De volgende stap is dat wij jou onder de aandacht gaan brengen bij onze klanten. Maar je kunt ook zelf veel doen. Bijvoorbeeld - niet vergeten ;-) - door jouw profiel aan te bieden via social media of whatsapp.