Een te klaren klus in huis

Wat is het gaaf om te genieten van je huis bij thuiskomst van je werk. Totdat je die losse plint ziet die nog steeds niet is vastgezet. Of die lekkende kraan die maar door blijft druppelen. Geen zin, tijd of twee linkerhanden? Zoek dan een klusjesman via mpij.nl. De door jou uitgekozen klusjesman kan naast advies en tips de klussen in huis voor je oppakken.

 

Een paar voordelen van mpij.nl op een rij:

 • Snel en direct contact met aanbieders in de buurt.
 • De hulp is altijd dichtbij. Dat is duurzaam en praktisch.
 • Ons platform ondersteunt je niet alleen bij het vinden van een aanbieder. We helpen je ook met de communicatie, de geldzaken en de administratie.

 

 

Wat wordt in huis opgepakt als klus?

Bespreek via de chat vooraf met jouw klusjesman wat je verwacht. Kleine klusjes omvatten vaak de volgende werkzaamheden:

 1. Schilderwerk
 2. Kraanwerk nakijken
 3. Snoeren nakijken, wegwerken
 4. Gordijnen ophangen
 5. Een lamp, schilderij of spiegel ophangen
 6. IKEA meubels, bed of kast in elkaar zetten
 7. Een houten vloer leggen

 

Een klus binnenshuis kost vaak 2-3 uur. Reken voor een gemiddeld huis 3 uur. Wil je dat er extra werk wordt verricht, zoals een schutting plaatsen of sanitair vervangen, houd dan rekening met extra tijd. Jij bepaalt in overleg met de klusjesman hoe de tijd wordt ingevuld.

Overleg met de klusjesman ook welk gereedschap of producten je in huis moet hebben.

Denk daarbij aan benodigd gereedschap als een boor, hamer, schroevendraaier, etc. en producten als verf, kwasten, spijkers, schroeven, pluggen, etc.

Sommige klusjesmannen nemen graag hun eigen gereedschap mee. Zij kunnen hiervoor kosten in rekening brengen. Overleg dit vooraf met elkaar.

 

Extra werkzaamheden

Wil je graag dat er een keer extra aandacht wordt besteed aan het verfwerk, CV of sanitair? Dat kan! Bespreek via de chat wat je voor de komende keer extra verwacht. Een greep uit de mogelijkheden:

 

Verfwerk buiten

De kozijnen buiten moeten nodig worden opgeschuurd en geverfd. Zowel het schuren als het verven kost de nodige tijd als dat goed en grondig dient te gebeuren. Naast de juiste wijze van schuren, speelt ook de behandeling met verf erna een rol. De te nemen stappen kunt u met uw schildercontact bespreken. Als het weer meespeelt, droog en een klein zonnetje, is ook deze klus in mum van tijd geklaard!

 

Timmerwerkzaamheden uitgebreid

Bij nieuwbouw, verbouw, restauratie of interieurwerk komt regelmatig timmerwerk voor. Bijvoorbeeld een nieuwe voordeur op maat, kozijnen of meubels zijn mogelijk. Onze klusjesman denkt graag mee bij het ontwerp, advies over te gebruiken materialen en kan de klus uitvoeren of instructie geven hoe bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Overleg met uw klusjesman en de klus wordt zeker geklaard!

Klusjesman in 3 stappen

 1. Selecteer de dienst
 2. Vul je postcode in en
 3. Selecteer de door jouw gewenste klusjesman

Vertel in een paar zinnen waar je hulp bij zoekt en je aanbieder reageert snel.

Je betaalt bij dienstenhus.nl aan de hand van een ontvangen factuur, dat kan vooraf zijn of nadat de dienst is verricht. Maar de aanbieder ontvangt zijn geld pas achteraf en als jij tevreden bent!