Een schoon en opgeruimd huis

Wil jij een schoon en opgeruimd huis? Boek snel een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Je kunt boeken voor één keer, wekelijks of tweewekelijks.

 

Een paar voordelen van mpij.nl op een rij:

  • Snel en direct contact met aanbieders in de buurt.
  • De hulp is altijd dichtbij. Dat is duurzaam en praktisch.
  • Ons platform ondersteunt je niet alleen bij het vinden van een aanbieder. We helpen je ook met de communicatie, de geldzaken en de administratie.

 

Wat wordt er schoongemaakt?

Bespreek vooraf met de huishoudelijke hulp wat je verwacht. Een schoonmaakdienst omvat vaak de volgende werkzaamheden: 

  1. In het hele huis afstoffen van oppervlakten en kastjes;
  2. In het hele huis vloeren stofzuigen en dweilen;
  3. In de keuken het grondig reinigen van het fornuis, aanrechtblad, kranen en gootsteen;
  4. In badkamer en toilet het grondig reinigen van het toilet, kranen, wasbakken, douche en bad.

 

Het schoonmaken van een kleiner huis kost vaak 2 uur. Reken voor een gemiddeld huis 3 uur. Wil je dat er extra wordt schoongemaakt, zoals het zemen van de ramen, houdt dan rekening met extra tijd. Jij bepaalt in overleg met de huishoudelijke hulp hoe de tijd wordt ingevuld.

Bespreek met je huishoudelijke hulp welke producten en materialen je in huis moet hebben. Denk daarbij aan een stofzuiger, dweil, schoonmaakdoekjes, etc. Sommige hulpen nemen graag hun eigen schoonmaakspullen mee. Zij kunnen hiervoor kosten in rekening brengen. Overleg dit vooraf met elkaar.

 

Extra werkzaamheden

Wil je graag dat er een keer extra aandacht wordt besteed aan de oven of de ramen? Dat kan! Bespreek wat je voor de komende keer extra verwacht. Een greep uit de mogelijkheden: 

 

Oven

Reinigen van de oven is hard werken en verwacht bij een oudere oven geen wonderen. Toch is het zinvol om de oven zo nu en dan goed onder handen te nemen en etensresten goed te verwijderen. Jouw huishoudelijke hulp doet het graag voor je!

Ramen zemen

Laat de zon weer binnenkomen! Laat je ramen van binnen een keer wassen en zemen. Zeker in het voorjaar: de lente komt er aan!

Koelkast

Een schone koelkast is beter voor de voedselveiligheid en het energieverbruik. Laat je koelkast daarom minstens eens per 3 maanden grondig schoonmaken.

De koelkast wordt leeggehaald. Bij voorkeur gaan de producten bij koud en droog weer even naar buiten. In de dan lege koelkast wordt de afvoer gereinigd en worden alle rekken en laden met een sopje afgenomen. Daarna wordt alles drooggewreven en de producten weer teruggezet. 

Verhuizing

Een verhuizing is al gedoe genoeg. Of het nu gaat om het opleveren van je oude woning of de schoonmaak van je nieuwe huis, onze huishoudelijke hulpen staan klaar om je te helpen!

Strijken en wassen

Wil je dat jouw hulp ook wast en strijkt? Bespreek dit dan vooraf. Jouw huishoudelijke hulp zal je ook hierbij graag ondersteunen.

Koken

Koken is een vak apart, maar veel huishoudelijke hulpen kunnen ook hier hulp leveren. Wil je graag dat er gekookt wordt of de eerste voorbereidingen voor het koken getroffen worden? Bespreek het met je huishoudelijke hulp. 

Huishoudelijke hulp in 3 stappen

  1. Selecteer de dienst
  2. Vul je postcode in en
  3. Selecteer de door jouw gewenste huishoudelijke hulp

Vertel in een paar zinnen waar je hulp bij zoekt en je aanbieder reageert snel.

Je betaalt bij mpij.nl aan de hand van een ontvangen factuur dat kan vooraf zijn of nadat de dienst is verricht. Maar de aanbieder ontvangt zijn geld pas achteraf en als jij tevreden bent!