Wat is Domotica?

Domotica zorgt ervoor dat processen in een woning geautomatiseerd kunnen worden door het toepassen van elektronica. In het huis van de toekomst lijken we er niet meer omheen te kunnen.

Een huis waarin domotica is gebruikt, is de bewoner van de nodige gemakken voorzien. Ook is zo’n huis vaak veiliger en energiezuiniger dan huizen waarin je geen domotica tegenkomt. Domotica zorgt ervoor dat een huis ‘slim’ wordt gemaakt. Wie wil dat nou niet!

De voorzieningen die met domotica samen moeten kunnen werken, zijn er veel. Voorbeelden zijn de verwarming, airco-installatie, zonwering, verlichting en beveiligingssysteem. Ook huishoudelijke apparaten moeten gekoppeld kunnen worden, waartoe onder andere koffiezetters, koelkasten, magnetrons en ovens behoren. Al die apparaten kunnen aangestuurd worden via een smartphone en tablet, waarbij het niet uitmaakt waar jij je bevindt.

Domotica kan ook nog een stapje verder gaan, waarbij sensoren in de gaten hebben wanneer een raam opengezet wordt, zodat de verwarming direct lager wordt gezet. In dat laatste geval hoef je zelf dus helemaal geen handeling meer te verrichten.

Hoe regel ik in 3 stappen Domotica in huis,

  1. Selecteer de dienst
  2. Vul je postcode in en
  3. Selecteer jouw hulp

Vertel in een paar zinnen bij de opdrachtomschrijving welke domotica je zoekt en je aanbieder reageert snel.

Lukt het niet meteen, dan kun je ons ook bellen op 076-2311311 en we gaan ermee aan de slag!

Je betaalt bij ons dienstenhuis aan de hand van een ontvangen factuur dat kan vooraf zijn of nadat de dienst is verricht. Maar de aanbieder ontvangt zijn geld pas achteraf en als jij tevreden bent!