Uit Utrecht 2017


UIT 2017, Utrecht

Donderdag was het zover: het eerste echte media optreden, waarin we het concept van mpij.nl presenteren aan studenten. Het mpij.nl promotieteam stond op de informatiemarkt van de Utrechtse Introductie Tijd - kortweg UIT. Helaas werden onze verzoeken aan de weergoden niet (altijd) gehoord. Toch werden de druilerige momenten verdrongen door veel leuke contacten en reacties. Veel studenten die voor het eerst in Utrecht gaan studeren, maar ook veel ouderjaars waren enthousiast over het concept van mpij.nl.

Zelfstandigheid en flexibiliteit: de perfecte bijbaan

Het concept van mpij.nl biedt de perfecte bijbaan. Het geeft je zelfstandigheid en flexibiliteit. Immers je bepaalt alles zelf: wat je gaat doen, of je een klus accepteert of niet en hoeveel je ermee verdient. Velen vonden het leuk te horen dat je gewoon zelf bepaalt wat je per uur wil verdienen. Om vervolgens een heel redelijk bedrag te noteren.

Natuurlijk heeft dit een keerzijde: wij bieden geen zekerheid. Maar zo redeneerden velen: als je goed werk levert, zul je gemakkelijk nieuwe opdrachten krijgen. Het is ook een kwestie van je goed presenteren. Voor veel studenten blijkt dat alleen maar een leuke uitdaging. En de 'look & feel' van de website ondersteunt dat.

Seat sac en Colorista

Voor inschrijvende studenten was er een leuke #winactie. Onder hen wordt een Seat sac verloot. Verder kon je je haar een kleurtje geven voordat je op de foto ging voor een leuke profielfoto. En dat leverde veel leuke plaatjes op!