Mpij.nl sponsort Sporting '70


Mpij.nl is sinds kort te trotse shirtsponsor van de jeugd van sportvereniging Sporting ’70 (sporting70.nl) in Utrecht. Mpij.nl staat op de achterkant van alle shirts bij de jeugd van de vereniging. Sporting ’70 is een grote voetbalvereniging in Utrecht. Er spelen ongeveer 850 kinderen.

Sporting ’70 is een vereniging waar plezier gaat voor prestatie. Sportiviteit staat hoog in het vaandel. Dat blijkt uit het feit dan de vereniging recent is beloond als sportiefste voetbalvereniging van Utrecht. Mede om die reden mag de verenging ook het bekende  ‘respect’ logo op de mouw van het shirt dragen.

Daarnaast heeft de vereniging een open deur beleid, waarbij de verenging nadrukkelijk kiest voor diversiteit: iedereen is er welkom, mits hij of zij bereid is bij te dragen aan de verenging.

Mede om die reden kent Sporting ’70 relatief veel vrouwelijke leden. Ongeveer 1/3 van de leden is vrouw. Bij Sporting ’70 wordt er nadrukkelijk voor gekozen een amateurvereniging te zijn, waar de leden als vrijwilliger de vereniging draaiend houden. Voor mpij.nl zijn dit – naast het vergroten van onze naamsbekendheid – belangrijke voorwaarden om voor Sporting ’70 te kiezen voor sponsering. 

Naast de naamsbekendheid wonen de leden van de vereniging in het verzorgingsgebied van mpij.nl. Wij verwachten dat er onder de leden van de vereniging veel potentiele klanten zitten. Daarnaast kunnen oudere jeugdleden zich natuurlijk als aanbieder inschrijven.

De sponsoring heeft een looptijd van drie voetbalseizoenen en loopt dus door tot halverwege 2020.