Geslaagde fotoshoot!


Het was een mooie zonnige zaterdag afgelopen weekend. De locatie van de fotoshoot was een knus huis in een landelijk dorpje in Brabant. We mochten gebruik maken van de keuken, woonkamer en tuin, die voor deze gelegenheid tiptop in orde waren gemaakt.

Samen met fotograaf Henk van Gageldonk verzamelden we al vroeg om de locatie van de shoot in te richten. We waren net klaar en met een kop koffie in de hand, toen de eerste modellen en figuranten via de achterom binnenliepen. We hadden elkaar in deze tijd nog niet fysiek kunnen zien, maar wel via een TEAMS meeting online kennisgemaakt. Het zonnige weer en het weekend gevoel vulden de goede stemming aan. Natuurlijk waren wij verwachtingsvol hoe de fotoshoot zou gaan verlopen.

Er was nagedacht over kleding, de make up bij de dames en de apparatuur om de diensten van tuinman, klusjesman of computerhulp uit te beelden. We gingen vlot aan de slag met een handig schema. De fotoshoot verliep in een echte flow en de volgorde van de te nemen fotosituaties gingen als vanzelf. De foto’s werden door fotograaf Henk vakkundig genomen. Het was leuk om steeds te wisselen van situatie en opstelling. Naast volwassen modellen hadden we ook enkele jeugdige modellen. Al met al was de fotoshoot een geslaagde dag, dankzij een enthousiast team.

Zijn jullie nu net als wij benieuwd naar de foto’s. Houd dan het platform in de gaten. Van de vele foto’s worden nu de beste geselecteerd. Hieronder alvast een sfeerbeeld. De foto’s in de blog zijn genomen met een mobieltje. De echte foto’s komen nog.

Bedankt fotograaf en bedankt alle modellen voor jullie inzet. Fantastisch gedaan allemaal!

Benieuwd naar de resultaten?

Binnenkort online op onze website, die van onze partner SWO Drimmelen, Instagram én Facebook!

www.mpij.nl

www.mpij.nl/swo

https://www.instagram.com/mpijdienstenplatformvoorswo/

https://www.facebook.com/SWO-Stichting-Welzijn-Ondersteuning-Drimmelen-365260000230510/