Wij helpen graag!


Leuk is het om de voorbereidingen te treffen, bijvoorbeeld het verlichten van huis en tuin of een kerstboom. Moesten we die nog kopen op de hoek van de straat bij de marktkoopman? En dan naar huis met de boom onder je arm en versieren.

Zo nu en dan is het even hannesen met zo’n boom, niet te denken aan het uit elkaar halen van de wirwar van draden van de verlichting van vorig jaar. Soms zijn er ballen gesneuveld en waar is de piek? Een goede reden om samen naar sfeervolle ingerichte winkels te gaan en nieuwe versiering te halen.

Wil je een ander helpen en tegelijkertijd bijverdienen, meld je dan aan als aanbieder.

Kun je hulp gebruiken, zoek een enthousiaste aanbieder op ons platform.

Het schoentje zetten is dan voorbij, maar de kerstboom is natuurlijk niet af met roomboter kerstkransjes met amandel erin en misschien nog enkele gemoedelijke of vermakelijke cadeautjes eronder.

De laatste dagen van het jaar zijn voor de meeste iets meer huiselijk, knus. We kijken ook terug op het afgelopen jaar en natuurlijk iets vooruit. Nog niet de goede voornemens, die kunnen nog wel even wachten. Misschien wat vuurwerk of champagne of een andere versnapering. Wij zijn er klaar voor!

 

Fijne dagen!

Mpij.nl

 

 

https://www.instagram.com/mpij.nl/

https://www.facebook.com/mpij.nl