Voorbeeld teksten voor dienst en profiel


Enkele voorbeeld teksten

Nadat je account is aangemaakt (stap 1) is het mogelijk om de dienst of diensten die je wilt verlenen in te vullen (stap 2). 

Voor je dienst:

Koken: Ik wil wel voor andere mensen koken op locatie of extra koken bij mezelf!

Oppas: Wil graag oppassen op kinderen in Breda. Mijn eigen kids zijn 15 en 17.

Klussen: Klussen in of buitenshuis, van schilderwerk tot het leggen van een laminaatvloer.

 

Hierna volgt al het profiel (stap 3), waarin je jezelf kunt voorstellen, wie je bent, enkele sterke punten of eigenschappen en wat je tot op heden hebt gedaan. Vergeet niet een leuke foto van jezelf te uploaden.

Voor je profiel:

Hallo ik ben Pieter en 36 jaar oud, ik ben actief op het terrein van elektrische installaties en werk deeltijd; hierdoor heb ik tijd om daarnaast bij particulieren klussen te doen. Ik doe mijn werk met plezier en laat na het klussen het huis netjes achter, zodat u direct kan genieten van mijn afgeleverde werk.

of:

Ik ben Denise, 23 jaar en derdejaars communicatiestudent aan de Avans Hogeschool te Breda. Ik ben een spontane en gezellige meid die communicatief vaardig is mede door mijn studie. Daarnaast ben ik netjes en georganiseerd en beheers ik de Nederlandse en Engelse taal perfect. Ik heb een aantal jaar ervaring met oppassen bij meerdere gezinnen uit de buurt. De leeftijden van de kinderen zijn van 4 tot 11 (zie ook mijn foto waar ik aan het voorlezen ben). Ik heb ervaring met zowel overdag als ’s avonds oppassen.

Met bovenstaande wordt inschrijven een stuk makkelijker. Wil je meer voorbeeldteksten van ons, e-mail of bel ons, tot mpij.nl!