Geslaagd? Verdien deze zomer een zakcentje in je eigen buurt


Vakantiewerk waarmee je een ander blij maakt

Vakkenvullen? Hm… In de bediening in de horeca? Niet echt jouw ding… Pakketjes of de krant bezorgen? Ook niets voor jou… Eigenlijk zou je graag écht iets voor anderen betekenen Tegelijkertijd wil je ook je werktijden flexibel kunnen indelen. Herken jij je hier in? Dan is werken via Dienstenhuis.nl écht iets voor jou.

Werk waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt bied je via Dienstenhuis.nl aan mensen in de buurt aan. Bijvoorbeeld omdat ze het zelf niet meer kunnen, omdat ze er weinig tijd voor hebben of omdat ze het ook wel gezellig vinden als iemand – naast de werkzaamheden – ook nog een praatje met ze maakt. Zo maak je anderen blij en verdien jij meteen een centje bij!

Aan wat voor soorten werkzaamheden kun je dan denken?

 

Hulp in het huishouden en in de tuin

Je hoeft geen professional te zijn om een ander met kleine klusjes in en om het huis te kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan stofzuigen, strijken, ramen lappen, koken, onkruid wieden, plantjes planten, een schilderijtje ophangen of iets repareren. Nét waar jij goed in bent!

Jij als chauffeur

Heb je een rijbewijs en de beschikking over een auto? Dan kun je op Dienstenhuis.nl aanbieden om bijvoorbeeld mee boodschappen te gaan doen, iets ophalen voor iemand die zelf geen auto heeft of iemand een lift geven naar familie die een eindje bij ze uit de buurt woont.

Hulp aan huis

Er zijn nog veel meer klusjes waarmee je mensen thuis kunt helpen. Heb je bijvoorbeeld al eens aan computerhulp gedacht? Terwijl een ander zich geen raad weet bij computerproblemen, heb jij het zo gefixt! Volg jij een administratieve opleiding of heb je die net afgerond? Dan kun je iemand anders perfect helpen met zijn of haar administratie.

Oppas en bijles

Ben jij een kei in wiskunde of Engels? Bied dan voor aankomend schooljaar bijles aan via Dienstenhuis.nl. Zo help je anderen met jouw wiskunde- of talenknobbel naar een voldoende. Ben je dol op kids? Je kunt je op de site ook aanmelden als oppas.

Persoonlijke verzorging

Volg je een opleiding in de richting van persoonlijke verzorging? Bijvoorbeeld kapper, schoonheidsspecialist, nagelstylist of pedicure, bied dan jouw diensten aan huis online aan via Dienstenhuis.nl. Je bent dan misschien nog niet afgestudeerd, je kunt mensen al heel blij maken door bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid hun haren in de krul te zetten, make-up of een nagellakje aan te brengen.

Werk dat niet voelt als werk

Weet je wat nu écht het mooie is aan werken via Dienstenhuis.nl? Je doet iets wat je écht leuk vindt en goed kan én je maakt anderen blij; daardoor voelt jouw vakantiewerk helemaal niet als werk. Tof toch?

 

Wil jij dat ook wel?

  1. Maak dan snel een account aan op Dienstenhuis.nl.
  2. Vermeld duidelijk met welke diensten jij een ander zou willen helpen en tegen welk tarief.
  3. Geef een beschrijving van jezelf en plaats een foto.
  4. Informeer via WhatsApp, e-mail en social media dat jij jouw diensten aanbiedt via Dienstenhuis.nl, maak je meteen reclame voor jezelf!
  5. Klaar voor de start! Accepteer je eerste opdracht via de site.

 

Fijne zomer toegewenst!

Het dienstenhuis.nl team

 

Social media voor onze aanbieders:

https://www.facebook.com/dienstenhuisnlonline-voor-aanbieders

https://www.instagram.com/dienstenhuisonline-voor-aanbieders 

 

Social media voor onze klanten:

https://www.facebook.com/Dienstenhuisnlonline-voor-onze-klanten

https://www.instagram.com/dienstenhuis.nlonline voor onze klanten

 

www.dienstenhuis.nl/online 

www.dienstenhuis.nl