• 24 mei 2021

De ervaringen van onze hulpvragers | Mevrouw Millenaar


Fijn, die extra handjes

“Ik ben altijd een bezige bij geweest en tegenwoordig weet ik mijn vrije tijd nog steeds goed te besteden: sporten, veel lezen, wandelen, tennissen, naar de fitness, fietsen en pianospelen. Dan zijn wat extra handjes voor het maaien van het gras en andere zware tuinklussen ontzettend fijn.”

 

Het maaien werd zwaar

“Het was me te duur om twee keer in de maand een gerenommeerde tuinman in huis te halen. Veel werk doe ik nog zelf hoor, maar het maaien vind ik te zwaar. Ik heb dienstenhuis.nl via een vriendin ontdekt en ben gelijk gaan bellen. Ze hadden hulpaanbieders via TobJob voor mij beschikbaar. Wat ik daar zo fijn aan vind? Ze zijn altijd in de buurt, dus dat leek me heel geschikt.”

 

Een goede match

“TopJob is een arbeidsmatige dagbesteding voor mensen met een (verstandelijke) beperking of afstand tot de arbeidsmarkt,” vertelt mevrouw Millenaar. “Een goede match en zoals ik al zei komen ze twee keer per maand langs. We gaan dan samen aan de slag en af en toe verwen ik ze met iets lekkers, zoals een ijsje in de zomer. Dat vinden ze heerlijk. De jongens doen goed hun best en zijn bezig met datgeen wat ze moeten doen.”

 

Het was even wennen

“Een account aanmaken was voor mij even zoeken, maar ook daar heb ik hulp bij gekregen. Tegenwoordig heb ik app-contact met de leidinggevende van de jongens van TobJob, dus het plannen van een datum gaat heel gemakkelijk. Ook de betaling gaat via TobJob zelf en dat gaat helemaal prima. Het is een prettig en veilig idee. Ik zou het platform van dienstenhuis.nl zeker aanraden, want ik kan ze altijd bellen als ik ze nodig heb. Sterker nog: ik heb een vriendin aan de overkant die er ook mee is begonnen!”

 

Vind de hulp die jij zoekt via Dienstenhuis.nl     

Kun jij ook ergens hulp bij gebruiken? In en om het huis, omdat het je veel moeite kost of je er zelf gewoonweg niet aan toe komt. Wat je reden ook is, op Dienstenhuis.nl vind je mensen in jouw directe omgeving, die wat tijd om handen hebben en jou hier graag bij helpen. Maak vlug een account aan en vind jouw ideale dienstverlener.

 

hartelijk groet,

het team van dienstenhuis.nl

 

https://www.facebook.com/Dienstenhuisnlonline-hulpvragers-106702974800300

https://www.instagram.com/dienstenhuis.nlonline_hv/

 

www.dienstenhuis.nl/online 

www.dienstenhuis.nl