2021 Voorjaar - MPIJ wordt Dienstenhuis.nl!


Waar staan we voor?

Onze missie is om de buurt met elkaar te verbinden. Wij geloven in een integrale maatschappij, waar iedereen deel van uitmaakt, ertoe doet en een bijdrage kan leveren. We krijgen er energie van om mensen bij elkaar te brengen en ze verder te helpen. Het platform Dienstenhuis.nl is gebruiksvriendelijk, eenvoudig en snel. Hiermee spelen we in op de veranderende behoeften. Mensen die normaliter niet bij elkaar komen, brengen wij via het platform met elkaar in contact.

 

Wat doen we?

Dienstenhuis.nl is dé verbindende factor tussen gevraagde en aangeboden hulp in jouw buurt. We matchen hulpvragers met hulpaanbieders; bewoners uit de gemeente die juist wat extra tijd om handen hebben. Je kunt jouw hulp aanbieden als je net bent afgestudeerd, vakantie hebt, net met pensioen bent, maar niet stil wilt zitten of als je gewoon iets voor anderen in jouw gemeente wilt betekenen. Je hebt de bemiddeling in eigen had en wij kunnen je daarbij helpen. Wil je iets betekenen voor een ander? Wordt dan aanbieder bij Dienstenhuis.nl. Dit kan als vrijwilliger of tegen een door jou gewenste vergoeding.

 

Voor wie doen we dit?

Het online platform is er voor mensen die in het dagelijks leven soms of structureel wat hulp kunnen gebruiken. Voor mensen met een drukke baan, die ’s avonds liever op de bank ploffen, in plaats van hun huis schoonmaken. Voor mensen die nu en dan een avondje weg willen, maar geen oppas hebben. Voor jong en oud die sociaal contact zoeken. Of voor kleinere klusjes in huis of het onderhouden van de tuin. Geldt dit ook voor jou, wordt dan vrijblijvend klant en vindt de dienst die jij zoekt.

 

Ook voor partners

Organisaties die diensten aan huis verzorgen, waaronder zorg- en welzijnsorganisaties kunnen bij Dienstenhuis.nl hun eigen versie van het platform aanschaffen. Wij bieden een eigen plug & play platform waarmee de professionele dienstverlener in kan spelen op de behoeften van hun klant. Wat zijn de voordelen?

  • Het platform biedt klanten direct de mogelijkheid om diensten bij de organisatie te reserveren.
  • Klanten kunnen rechtstreeks en 24/7 hulp inplannen door middel van het reserveringssysteem.
  • De administratie van opdrachten wordt via het systeem gedaan.

 

Kortom: dienstenhuis.nl biedt een efficiënte oplossing!